PUBLICITAT

La CEA estreny relacions per a captar turisme d'Israel

CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'inici de la reunió mantinguda entre la delegació israeliana i la CEA, ahir. Foto: ANA / N.S.

La CEA va rebre ahir a una delegació israeliana, encapçalada per l'ambaixador d'Israel a Espanya, Rafael Shutz, l'agregada comercial, Yifat Alon Perel, i el president de la Cambra de Comerç hispano-israeliana, Gil Gidron. Durant la reunió es van establir els primers punts d'una futura relació empresarial i turística.

El president de la CEA, Xavier Altimir, va manifestar que un dels aspectes que van generar més interès va ser el de potenciar la captació de turistes, «mirarem de fer un primer contacte entre touroperadors israelians per captar una part del turisme que s'acosti a Catalunya», a través dels hotelers andorrans i les agències de viatges. Es pretén proposar als turistes que arriben a Barcelona la possibilitat d'allargar el seu viatge fins al Principat.

Altres aspectes tractats a la trobada va ser l'acord israelià d'associació amb la UE i el treball de la seva propietat intel·lectual, tasques a imitar, va expressar Altimir, i que demostren que Israel, «ha fet els deures que nosaltres hem de fer».

Posteriorment la delegació israeliana va reunir-se amb el ministre d'Economia i Finances, Pere López, i el ministre d'Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, El diplomàtic va informar que Israel està interessat en intensificar la cooperació econòmica amb Andorra per crear oportunitats mútues d'inversió. Més precisament, Israel està interessat en desenvolupar a Andorra projectes empresarials relacionats amb la investigació i la tecnologia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT