PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Comapedrosa Andorra World Cup es marca com a objectiu el Residu Zero

Lavola ajudarà a compensar les emissions de CO2 de la cursa i FEDA col·labora amb tres vehicles elèctrics

Per El Periòdic

Recollida selectiva de residus.
Recollida selectiva de residus. | El Periòdic

Lavola ha renovat un any més com a partner en sostenibilitat per a la Comapedrosa Andorra World Cup 2020, en l’àmbit de la lluita contra el canvi climàtic (compensant les emissions de CO2 de la cursa). FEDA també col·labora amb el préstec de vehicles elèctrics.

La Comapedrosa Andorra World Cup és una de les curses de la Copa de Món més implicades amb la sostenibilitat. Des de fa uns anys la cursa mesura el seu impacte mediambiental i és una cursa neutra en emissions de carboni. Per aconseguir aquesta fita es treballa en tots els àmbits de l’organització per reduir aquestes emissions i, el que no s’arriba a eliminar es compensa en projectes de millora certificats.

L’objectiu de la Comapedrosa Andorra World Cup és Residu ZERO. Per això, es continua el treball transversal de l’àrea de sostenibilitat, des de la qual es marquen pautes a seguir en diversos àmbits de la cursa.

D’una banda, es deixa la muntanya neta de senyalitzacions de cursa i de residus. Els avituallaments eliminen els elements d’un sol ús i ajusten les quantitats per reduir els sobrants, i d’una altra, es prioritza el material reciclable i reutilitzable. A més, en la restauració es fa el triatge dels residus i dona la prioritat a productes i empreses locals.

Lavola és patrocinadora de la cursa ajudant a compensar les emissions de CO2 de la cursa. FEDA col·labora amb tres vehicles elèctrics pel transport sostenible, lliure d’emissions de CO2 durant la cursa.

Aquesta article i altres els pots llegir a l'especial ISMF World Cup Comapedrosa Andorra 2020

PUBLICITAT
PUBLICITAT