PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovera fa un balanç positiu del seu top 15 al Dakar

Reconeix que estarà «encantat» de renovar l’any vinent si li ofereixen

Per Miquel López-Egea

Recepció d’Albert Llovera a l’aeroport de Barcelona.
Recepció d’Albert Llovera a l’aeroport de Barcelona. | Albert Llovera

Albert Llovera ja és a Andorra. Després d’aconseguir un magnífic top 15 al Dakar, només pot estar de celebracions. En aquest sentit, va explicar a EL PERIÒDIC que «estic encantat amb el resultat, hem corregut molt bé i ens ho hem treballat, llàstima d’haver perdut temps un dia amb l’accelerador i el potenciador dels comandaments. Un altre anàvem novens i vam punxar les rodes mentre que també vam perdre 3,40 minuts amb el turbo i ens vam quedar parats». Així, respecte al recorregut a Aràbia Saudita, va indicar que «el ral·li ha tornat a ser semblant al que hi havia. Se’m va donar més bé del que m’esperava, amb arena, encara que hi havia zones pitjors amb trencadisses que eren de pedra blanca camuflada». Especialment, va reconèixer que li van agradar molt «els trossos amb arena i vegetació, parcials molt ràpids» i que «les dunes se’m donen molt bé però encara puc millorar, sobretot a la part del mig».

Per un altre costat va valorar positivament el seu staff: «He tingut molta sort dels copilots de navegació i el mecànic, a més el Jordi Zaragoza ha fet una gran feina per col·locar-me tots els ossos».

Així mateix, va fer èmfasi en el fet que «era bastant optimista» i que «corria cada dia per recuperar segons, perquè volia entrar al top 10». Respecte al futur va indicar que «si l’equip vol renovar-me, jo estaré encantat», encara que va reconèixer que «hi ha d’haver canvis en l’estructura de l’equip respecte a pilots i no sé qui es mourà, encara que estan molt contents amb mi». «La marca necessita algun pilot punter, però jo puc ser el pilot assistent, sé que aporto la gota llatina allà dins, sóc el que anima i a sobre anem de pressa».

PUBLICITAT