PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc rep l’Unicaja amb l’objectiu de seguir viu al Top16

Els homes d’Ibon Navarro es podrien acomiadar pràcticament d’entrar als quarts de final si perden

Per Miquel López-Egea

Bandja Sy, ahir.
Bandja Sy, ahir. | BCA

El MoraBanc Andorra no pot fallar i avui ha de guanyar contra l’Unicaja si no vol dir pràcticament adeu a les seves aspiracions de repetir la gesta de la temporada passada i classificar-se per als quarts de final de l’EuroCup perquè amb tres derrotes, tot i que matemàticament no estaria tot perdut, seria molt complicat. Per tant, el duel d’avui s’ha de considerar i tractar com una final després d’haver perdut contra el Joventut de Badalona i el Tofas Bursa.

Els del Principat arriben al partit tot just després d’haver-se imposat amb autoritat al Monbus Obradoiro, oferint un gran espectacle. Al davant, els andorrans tindran un dels equips favorits de l’EuroCup amb jugadors capaços de destrossar els del Principat.

En aquest duel els del Principat només arriben amb la coneguda baixa de Moussa Diagne mentre que els rivals no poden comptar amb Frank Elegar ni amb Melvin Ejim. En aquest aspecte, el tècnic visitant, Luis Casimiro es va mostrar clar en la prèvia del partit: «Tenim aquest repte de deixat a un equip tocat». És un avís.

En aquest aspecte, l’entrenador ajudant del MoraBanc, David Eudal, va explicar ahir en la roda de premsa al matx que «no ens queda una altra que fer la nostra filosofia que és anar partit a partit però evidentment aquest està marcat per les dues derrotes que portem en aquesta fase, ja que si perdem, tindríem molt poques opcions de classificar-nos». «Per aquest motiu té importància, volem tornar a fer el nostre millor joc i jugar igual o millor que com ho vam fer contra l’Obradoiro», reiterava i recordava que «si ho fem així, tindrem moltes opcions de guanyar, és el que buscarem». 

Per un altre costat, va subratllar que «la resposta amb l’Obradoiro va ser espectacular, estem en bona dinàmica com per repetir un partit d’aquesta mena davant l’Unicaja». «Quan guanyes, les cames van millor que quan perds i, per tant, arribarem en condicions», avisava mentre que afegia que «no tenim massa partits referents com per a comparar amb aquest». «Un duel com aquest no ens l’hem trobat gaire sovint aquests dos anys però sí que és un equip que respon davant les dificultats, es creix, és ambiciós i no tinc cap dubte que els jugadors donaran el millor de si», opinava. Per la seva part Bandja Sy va considerar que «és molt difícil, un repte». «Tenim l’oportunitat d’agafar el bon camí per estar al Top16», afirmava i destacava que «ens va anar molt bé guanyar, volem mantenir el nivell d’energia».

PUBLICITAT
PUBLICITAT