PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El ballarí Miquel Barcelona ofereix un curs intensiu

L’Escola Líquid Dansa organitza una formació de dansa contemporània

Per El Periòdic

Miquel Barcelona, en una de les seves actuacions.
Miquel Barcelona, en una de les seves actuacions. | Líquid Dansa

El ballarí i coreògraf Miquel Barcelona realitzarà el 25 i 26 de gener un curs intensiu de dansa contemporània a l’Escola Líquid Dansa. El taller porta la denominació de De la percepció a la forma i es portarà a terme de les 10.00 a les 12.00 hores.

El títol del curs mostra que tots els participants gaudiran de l’oportunitat per saltar al buit i deixar-se emportar per la creativitat pròpia. Tindran la vivència de compartir experiències guiades i pràctiques en moviment, que ajuden a expressar i a recollir el fet com un conjunt de materials útils per a l’expressió pròpia. Aquest taller és un espai per connectar amb el cos des del plaer, gaudir d’inspirar-se i generar des del moviment.

La carrera de Barcelona el fa ser actualment un dels artistes d’arts escèniques més ben valorats de l’escena catalana. Forma part del projecte Aliansat del SAT! Sant Andreu Teatre i és cofundador de nunArt Creacions Contemporànies. La seva trajectòria professional és multidisciplinar, amb més de 15 anys desenvolupant la seva tasca des de diversos vessants en el món de la dansa i les arts escèniques. Com a coreògraf i creador, en destaquen les recents estrenes de [kórps] (FiraTàrrega 2019) i el duo Parrà (La Pedrera, 2019) amb Marc Vilajuana. En temporades anteriors, la peça Pelegrins, el duo Vaivé amb Laia Santanach o el solo Frontera.

PUBLICITAT
PUBLICITAT