PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gili assegura que estudiarà millorar l’accessibilitat

El comú rep queixes per les barreres antiterroristes que dificulten el pas

Per El Periòdic

Xavier Espot i Rosa Gili, ahir.
Xavier Espot i Rosa Gili, ahir. | Comú d\'Escaldes

La nova cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, va aprofitar tradicional escudellada de Sant Antoni per respondre a les queixes rebudes durant els últims dies sobre les barreres de seguretat antiterrorista situades a diversos llocs de la parròquia i afirmar que «estudiarà els problemes existents per millorar l’accessibilitat», ja que, segons diversos usuaris, dificulten el pas a les persones amb mobilitat reduïda.

En aquest sentit, Gili va assegurar que «la implantació de les barreres antiterroristes és una decisió que correspon a l’anterior corporació i nosaltres ens ho hem trobat, com molts altres temes, així que encara ho estem estudiant». Tot seguit, la nova cònsol major va declarar que «fa molt pocs dies que hem arribat al comú, però volem garantir l’accessibilitat i per això estem escoltant les queixes rebudes a través dels diversos serveis del comú i de les xarxes socials per tractar d’atendre les peticions dels usuaris i millorar la situació actual».

A més Gili, va afegir que la seva intenció és incorporar un nou conseller que s’encarregui de les comissions d’habitatge i accessibilitat, de manera que les persones que presentin queixes podran  gaudir d’una atenció més directa.

Per últim, en mig d’un dels esdeveniments culturals i gastronòmics més importants de l’any pel seu clima de germanor, Gili va mostrar la seva satisfacció per la celebració del tradicional dinar en la seva estrena com a cònsol major en l’inici d’any. Així, la representant del PS va detallar que «ens encanta que una festa popular com aquesta continuï, ja que per nosaltres és molt important estar a prop de la gent».
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT