PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc, amb l’opció d’oblidar la mala ratxa

Rep demà l’Obradoiro al Poliesportiu d’Andorra

Per Miquel López-Egea

Jeremy Senglin.
Jeremy Senglin. | ACB Photo / Albert Martín

El MoraBanc Andorra rep demà a les 12.30 hores al Poliesportiu al Monbus Obradoiro i al davant té l’objectiu de recuperar-se de les tres derrotes consecutives i sobretot de refer-se de la mala situació que es va viure en el segon enfrontament del Top16 de l’EuroCup, en el qual els andorrans van tornar a arribar al final del matx sense energia i en els darrers instants, el Tofas Bursa es va desfer del rival. Els tricolor arriben amb la baixa de Moussa Diagne mentre el conjunt gallec segueix amb la baixa d’Álvaro Muñoz. Així mateix, Earl Callowey no podrà jugar per patir un edema ossi al genoll esquerre i per tant, Javi Cal, del segon equip, entra a la convocatòria.

En aquest aspecte, Nacho Llovet va comentar que «confio plenament amb l’equip i que recuperarem el nostre joc perquè estem absolutament concentrats i ficats per fer-ho des d’aquest partit». «En aquest partit donarem una altra cara, demano confiança a l’afició perquè tornarem a ser nosaltres», reiterava.

Per un altre costat, el tècnic de l’Obradoiro. Moncho Fernández, va indicar que el MoraBanc «està fent una gran temporada» i que «estan classificats pel Top16 i per la Copa del Rei, fent moltes coses bé». «En el que són més brillants és en el contraatac, ja que són els millors de la lliga en aquest aspecte. Els números també diuen que són els que anoten més de les recuperacions i de les pèrdues dels rivals», recordava i assegurava que «són els millors de la lliga en el ritme de joc i amb la velocitat de transició en la defensa i atac». «Són un equip molt ràpid, amb exteriors que poden conduir o driblar i amb jugadors amb de talent ofensiu», remarcava. A més, opinava que «una de les apostes del MoraBanc és la presència física, ja que hi ha jugadors amb un potencial físic enorme, i això encara ho fa més difícil».

PUBLICITAT
PUBLICITAT