PUBLICITAT

Encamp

L’FC Andorra vol tornar a la zona de play-off davant el Badalona

Els del Principat es trobaran un rival que ha progressat molt a la taula i que s’ha reforçat

Per Miquel López-Egea

L’FC Andorra entrena a Prada de Moles abans de viatjar a Badalona, ahir.
L’FC Andorra entrena a Prada de Moles abans de viatjar a Badalona, ahir. | @fcandorra

Després que l’FC Andorra sortís de la zona dels play-off i que patís una dura derrota contra l’Espanyol B per 0 a 3, fet que va implicar que els del Principat perdessin la imbatibilitat a casa, els andorrans visiten el camp del CF Badalona. En aquest sentit, com a bona notícia, els de Gabri García tan sols arriben amb la baixa d’Ernest Forgas i tindran a tots els jugadors recuperats, a més de Carlos Martínez, el darrer reforç dels andorrans. Per altra banda, els badalonins reben els tricolor reforçats amb quatre jugadors al mercat d’hivern i havent recuperat posicions a la lliga.

El tècnic tricolor, Gabri García va comentar ahir en la roda de premsa prèvia al partit que «que des de l’arribada de Manolo González, el Badalona ha millorat moltíssim perquè va arribar a ser el darrer classificat». «És un equip que té molt caràcter, com el seu entrenador, està jugant amb diferents sistemes i ve d’una derrota per 2 a 1 contra el Barça B tot i haver fet una bona primera part», remarcava i recordava que «encaixa molt pocs gols, de fet porta 22 en contra». «Ens posarà moltes dificultats, en pilota proposa futbol i pot jugar amb un 4-4-2 però també ho ha fet amb una línia de cinc al darrere, per tant és un equip amb clara ascendència a la lliga i, per exemple, treu molt bons resultats a la Copa del Rei. La dinàmica és molt bona i serà molt difícil», sentenciava. «No per estar fora dels play-off el partit és important. Està tot tan ajustat que només hem de mirar això», assegurava mentre recordava que «és important guanyar els tres punts, sumar per arribar als 42-43 com més aviat millor». «Ens està costant guanyar fora de casa i per la plantilla és important la victòria», manifestava i subratllava que físicament podrien estar una mica perjudicats.

Per un altre costat, respecte al futur, va indicar que «el mercat està obert fins a final de mes» i que «estem mirant alguna cosa més perquè hi ha hagut sortides». «Amb aquestes estem millorant la plantilla, posant més competència a la gent que hi ha perquè l’equip ha fet una gran primera volta, que ens dóna la possibilitat de reforçar-lo per arribar al final de temporada», aclaria i assegurava que «mirem alguna incorporació més». En aquesta línia valoren «un jugador jove, amb projecció i que ens doni el que ens donava l’Oriol Dot» darrere. 

Carlos Martínez ja entrena a les ordres de Gabri García 

El nou fitxatge de l’FC Andorra, Carlos Martínez, es va entrenar ahir per primera vergada a les ordres de Gabri García i demà ja podria entrar a la convocatòria. «Tothom m’ha ajudat el primer dia i l’entrenament m’ha agradat molt, fidel a la filosofia que ja sabia que tenia l’equip», va explicar el jugador i va destacar que «el míster ha estat molt proper, atent amb mi durant l’entrenament per veure com em trobava».

A més, el club va informar ahir que Àlex Pachón no seguirà a la disciplina del primer equip. El seu club d’origen, el Girona FC , recupera en aquest mercat d’hivern al davanter.

PUBLICITAT
PUBLICITAT