PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Cairat formarà part del consell de Camprabassa

Josep Majoral diu que la societat és un dels «problemes més grans»

Per El Periòdic

| ANA

El màxim representant de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat, formarà part del consell d’administració de Camprabassa, la societat que gestiona Naturlandia. Així va quedar palès ahir durant la sessió de Consell de Comú que Sant Julià de Lòria.

Així doncs, Cairat, que tindrà paper de vocal, estarà acompanyat pel conseller de la majoria Rossend Duró, que ocuparà al mateix càrrec; Maria Àngels Marfany serà la tresorera; la cònsol menor, Mireia Codina, va ser nomenada com a vicepresidenta, i el cònsol major, Josep Majoral, ocuparà el càrrec de president del consell d’administració, va informar l’ANA.

Davant d’aquest fet, Majoral va indicar que el nomenament de Cairat «no ha de ser element de sorpresa», ja que el dia del jurament del seu càrrec, que va tenir lloc el 28 de desembre, «ja vam dir que oferíem consens als membres de la minoria» amb l’objectiu de treballar per a la parròquia. Majoral, que es defineix com a un home de paraula, l’únic que ha fet és «complir amb allò que diem». L’objectiu d’incloure els consellers de la minoria a tots els consells d’administració, ja que també hi seran presents a les societats Sasectur, Escola Bressol Laurèdia i Promoció Econòmica i Turística de Sant Julià de Lòria, respon al fet que «tots poguem treballar pel bé» de Sant Julià.

El cònsol major va recordar que durant el darrer mandat els consellers de l’oposició comptaven amb representació a totes les societats excepte Camprabassa, però en aquest cas «no hem volgut fer excepcions», ja que la societat que explota Naturlandia «és un dels problemes més grans que té Sant Julià i, per tant, el que perseguim és que tots anem a una», va reiterar. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT