PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra fa oficial el fitxatge de Carlos Martínez

Els tricolor surten de la zona dels play-off de la lliga després dels partits ajornats de la competició

Per El Periòdic

Carlos Martínez en un partit amb l'Hèrcules.
Carlos Martínez en un partit amb l'Hèrcules. | Hèrcules CF

L’FC Andorra va anunciar ahir el fitxatge del davanter Carlos Martínez. El jugador mataroní de 33 anys arriba procedent de l’Hèrcules CF i acumula més de 80 gols a Segona B al llarg de la seva trajectòria. «Amb aquest fitxatge, l’Andorra incorpora un jugador amb experiència a la categoria de bronze que aportarà olfacte golejador a l’atac de Gabri García», va explicar el club en un comunicat.

Format a la base de l’FC Barcelona, el davanter va passar pel Cerdanyola, Sant Celoni, Rubí, Gramenet, Terrassa, Olot, Vila-real B i Tòquio Verdi. A més, arriba per substituir les baixes que pateix el club actualment, especialment a la davantera, entre elles la d’Ernest Forgas.

Fora dels play-off / Per un altre costat, l’FC Andorra ocupa ara la cinquena posició a la lliga, sortint de la zona de play-off, després que aquesta setmana s’hagin disputat els partits ajornats de la competició. En aquest sentit, la victòria del Barça per 2 a 1 al Badalona, el pròxim rival dels tricolor va fer que els del Principat hagin sortit de la zona dels play-off que han ocupat bona part del curs. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT