PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La plantilla del MoraBanc fa autocrítica i es vol recuperar

Llovet creu que «hi ha hagut una petita baixada d’ànims després d’entrar a la Copa»

Per Miquel López-Egea

Frantz Massenat.
Frantz Massenat. | Martín Imatge / BCA

Després de tornar a perdre en els darrers instants contra el Tofas Bursa i sumar la segona derrota al Top16 de l’EuroCup i la tercera consecutiva, la plantilla del MoraBanc va fer autocrítica i va tenir una llarga reunió després de l’enfrontament per analitzar la situació i mirar de recuperar-se.

En aquest sentit, el capità Guille Colom va explicar que «no és perdre partits sinó com ho hem fet, l’actitud que hem tingut i el ritme al qual hem jugat». «Hem d’arreglar això ràpid perquè no som un equip diferent del que va jugar contra el Saragossa», remarcava i comentava que «és un tema de parlar-ho tot i treure-ho tot fora». «Mentalment ens hem de ficar al lloc i fer el nostre treball. Juguem per una afició i per un país i hem de donar el nivell que s’espera», sentenciava. Per un altre costat, va considerar que «necessitàvem una reunió perquè era un partit molt important i no l’hem jugat al nivell d’energia, de treball i de mentalitat». Respecte al Top16, va subratllar que «començar 0 a 2 no és bo però ens podem ficar a dins si fem uns grans quatre partits». «Hem de confiar amb nosaltres i treballar perquè venen partits molt importants», reiterava.

D’altra banda, Dejan Todorovic va subratllar que «al Top16 hi ha equips molt bons que exigeixen molta concentració i que tothom estigui al 100%, i no ha estat el cas». «En algun moment del partit no vam estar bé, vam perdre per la nostra culpa però hem de mirar endavant i seguir units perquè es pot recuperar i no hem de deixar de lluitar», comentava.

A més a més, Nacho Llovet va indicar que «ens van faltar ànims». «Després d’aconseguir entrar a la Copa del Rei en el darrer moment, hi ha hagut una petita baixada d’ànims», assegurava i afegia que «l’equip es pensava que guanyaríem al Tofas abans de jugar». «Confio plenament i recuperarem el nostre joc de pressa», sentenciava. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT