PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovera trenca el turbo però acaba la desena etapa

Ocupa la 15a posicó a la general

Per El Periòdic

Llovera, ahir.
Llovera, ahir. | FotoEsport

Els problemes seriosos van arribar amb un trencament del turbo de l’Iveco en plena especial per a Albert Llovera, Marc Torres i Ferran Marco en la desena etapa del Dakar entre Haradh i Shubaytah, amb 534 quilòmetres cronometrats. Tot i que sempre són contratemps no desitjats, en aquesta ocasió encara menys. Es tractava de la primera jornada de l’etapa marató i en conseqüència, una vegada acabada van ser les mateixes tripulacions la que van haver de deixar la seva mecànica a punt per a la pròxima jornada.

De moment continuen competint i això és el que val, ja que ha pogut travessar la línia d’arribada, però en la 31a posició i amb un retard de gairebé quatre hores, és a dir, quedant a 3.40.23 hores respecte al vencedor, Antyon Shibalov. La general provisional segueix comandada per Andrey Karginov, mentre que Llovera va perdre dues places i ara és 15è, a gairebé 12 hores del líder.

«La cosa sembla greu però sortirem d’aquesta. Marc Torres i Ferran Marco estan treballant com a jabatos per solucionar el problema. Estic ansiós per tornar a donar gas i intentar recuperar, almenys en part, el temps que hem estat parats», comentava Llovera, destacant que «amb tot l’embolic que hi ha hagut, no sé com acabarà afectant en les classificacions el que ha passat. De tota manera era de vital importància arribar a la bivac final. D’aquesta manera ens assegurem continuar encara que perdem alguna posició en la general». L’11a etapa, la segona jornada de l’etapa marató, tindrà les mateixes localitats que ahir encara que en sentit invers. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT