PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

GastroArt al Thyssen amb Georg Tappert i Arthur Segal

Els dos artistes serviran com a referent de l’activitat del 23 de gener

Per El Periòdic

Maridatge entre art i gastronomia al Thyssen.
Maridatge entre art i gastronomia al Thyssen. | Museu Carmen Thyssen

Influencers en l’art és l’exposició que es pot veure al Museu Carmen Thyssen Andorra, i que mostra l’obra d’alguns autors en diverses disciplines, sobretot en la pintura, que han marcat tendència. Aquells que han deixat petjada entre els seus coetanis, i que en una altra època ho han seguit fent. El GastroArt al Thyssen torna a barrejar art i gastronomia i en aquesta ocasió ho farà mitjançant les figures de Georg Tappert i Arthur Segal.

El director artístic del museu situat a Escaldes-Engordany i comissari de l’exposició, Guillermo Cervera, mostrarà als participants de l’activitat els secrets de l’obra d’aquests dos artistes reconeguts, mostrant tot el que els defineix i que mostren en les seves traçades. Aquesta explicació exclusiva vindrà acompanyada d’un tast i d’un còctel innovadors creats per Fourteen Restaurants, pensants per l’ocasió i que permetran conèixer l’obra amb tots els sentits. Es realitzarà el 23 de gener a les 20.00 hores per un preu de 10,00 euros i està dirigida només a persones majors d’edat. Les places són limitades i per assistir-hi s’ha de fer mitjançant reserva prèvia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT