PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mijares acaricia la medalla als Jocs de la Joventut

Olm finalitza els relleus mixtos en vuitena posició tot i fer una bona mànega

Per El Periòdic

Mijares i Acosta als Jocs de Lausana 2020.
Mijares i Acosta als Jocs de Lausana 2020. | FAE

Els Jocs Olímpics de la Joventut de Lausana van viure ahir una gran jornada per a l’esquí andorrà. Carla Mijares va aconseguir la sisena posició en l’eslàlom i a més es va quedar a les portes del podi, a només 0,56 segons. En la prova masculina, Ty Acosta va ser 21è.

L’esquiadora va marcar un temps 1.30,81 minuts, a menys d’un segon (0,99) de la guanyadora, la sueca Emma Sahlin, que es va imposar amb 1.29,82. A més, Mijares va finalitzar a només 0,56 de la tercera posició de l’alemanya Lara Klein. L’andorrana va ser molt regular després d’assolir el sisè temps en la primera mànega, 45,91 segons i mantenir la posició en la segona amb 44,90.

Per la seva part, Ty Acosta va fer un registre d’1.21,71, a 5,61 del guanyador, el suec Adam Hofstedt, que es va imposar amb 1.16,10. Acosta havia estat 29è en la primera mànega i en la segona va millorar posicions aconseguint el 19è temps de mànega.

Per un altre costat, en esquí de muntanya, Oriol Olm, en els relleus mixtos d’esquí de muntanya, va finalitzar en vuitena posició amb l’equip World 1, que incloïa tres esquiadors de la Xina (Jingxuan Yu, Qifan Liang i Quzhen Suilang) i un d’Andorra. En aquest sentit, l’equip va fer un temps total de 39,20 minuts, acabant a 4,14 de l’equip suís, que va marcar un temps de 35,07.

Així mateix, Olm va acabar en quarta posició a la seva mànega, quedant a tan sols 20 segons del primer classificat de la seva mànega, l’espanyol Ot Ferrer. En aquesta línia, els dos temps dels dos primers competidors de la Xina van penalitzar a l’equip, ja que van quedar en penúltima posició de les seves respectives mànegues. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT