PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Govern celebra els resultats d’Irineu Esteve

Espot i Riva el feliciten per la vuitena posició al Tour de Ski i celebren la gran temporada del curs passat

Per El Periòdic

Irineu Esteve durant la recepció
Irineu Esteve durant la recepció | SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, van rebre ahir a l’edifici administratiu del Govern a la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), amb l’esportista Irineu Esteve al capdavant. Espot va aprofitar l’ocasió per felicitar els grans resultats que Esteve està assolint al Tour de Ski, assegurant que aquests són el preludi «del futur prometedor de l’esportista en el seu camp». 

Aquest 2020, Irineu Esteve ja ha aconseguit una vuitena plaça a la Copa del Món de l’Ski Tour en 10 quilòmetres d’estil lliure, que es va celebrar a principis de gener a Val di Fiemme (Itàlia). Espot també va destacar els bons resultats d’Esteve al llarg del curs passat quan el jove esquiador va aconseguir classificar-se, entre d’altres, com a 9è al Campionat del Món U23 a Lathi (Finlàndia), 21è al Campionat del Món categoria  absoluta Skiathlon 15/15km a Seefeld (Àustria), 9è a la Copa del Món categoria absoluta 15km a Falun (Suècia) i 56è classificat al rànquing mundial absolut DL.

En aquest sentit, Esteve va recalcar la intenció de seguir afrontant els reptes que queden amb un «bon nivell», tot i que el Tour, va reconèixer, en línies generals «desgasta». Riva, per la seva banda, va valorar la capacitat d’Esteve i el seu equip de «portar el nom d’Andorra i posar-lo conjuntament amb els primers països nòrdics a l’hora de competir en aquesta modalitat de fons». També va voler ressaltar que des del Govern «el seguirem animant a mantenir els seus resultats, i si fos el cas, millorar-los».

PUBLICITAT
PUBLICITAT