PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un jove posa una denúncia per patir una agressió homòfoba

Segons una testimoni, els agressors el van insultar i colpejar bruscament

Per Laura Cugat Ruiz

La seu del Cos de la Policia, en una imatge de recurs.
La seu del Cos de la Policia, en una imatge de recurs. | SERGI PÉREZ

La Policia va confirmar que ahir a la tarda un jove va acudir a les dependències policials per posar una denúncia per haver patit una agressió homòfoba durant la nit anterior en una discoteca de Santa Coloma. Segons el cos, la Policia no va acudir al lloc dels fets durant la nit i de moment no hi ha detencions. L’Associació Diversand del Principat, formada per un grup de persones sensibilitzades amb el col·lectiu LGTBIQ+, va denunciar els fets ocorreguts i va emfatitzar que no tolera cap tipus d’agressió de naturalesa homòfoba. 

Segons es va poder constatar a través de les xarxes socials, una jove va explicar els detalls del que va passar: la noia i el jove agredit, amic seu, estaven fent cua al guarda-roba de la discoteca quan de sobte una noia «baixeta, rossa i d’uns 20 anys» va començar a pronunciar missatges «irrespectuosos i homofòbics» a l’amic. El jove li va preguntar si li passava alguna cosa i ella va continuar insultant-lo i juntament amb un home que anava amb ella, el van agredir i colpejar.

El missatge també relata que la germana d’aquest va acudir per defensar-lo i ella també va rebre cops. El text finalitza demanant «amb majúscules» que es comparteixi aquesta història per tal de visibilitzar la problemàtica i evitar que continuïn havent-hi agressions d’aquesta índole.

Denúncia de Diversand

Diversand va compartir aquest missatge a les xarxes socials i va afegir: «L’Associació Diversand denuncia els fets ocorreguts durant la nit d’ahir» a una discoteca, afegint que «des de l’associació no tolerem cap agressió (física o psicològica) de naturalesa homòfoba. No a la violència. No a la discriminació. No a l’homofòbia». 

La Policia ahir no va poder contrastar el lloc on havien ocorregut els fets però va apuntar que la investigació està oberta. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT