PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovera arriba al dia de descans en la 14a posició de la general

L’Iveco 517 supera una especial llarga i difícil sense patir problemes greus

Per El Periòdic

Albert Llovera al Dakar.
Albert Llovera al Dakar. | FotoEsport

L’especial que portava als participants fins a la jornada de descans de Ryadh, era la més llarga de les disputades fins ara: 477 quilòmetres. Però, Albert Llovera, Marc Torres i Ferran Marco (Iveco del Team de Rooy-Petronas), la van superar amb una actuació calcada a la de dies precedents, mantenint la regularitat entorn de la 15a plaça i travessant la línia d’arribada en una meritòria 18a posició, amb el mateix crono (6.16.05 hores), que el seu company d’equip Michel Becx.

En l’etapa d’ahir, un total de 10 equips (entre 11è i el 19è) van travessar la meta en un marge de 35 minuts, un fet que deixa clara la igualtat dels competidors que lluiten per entrar en el top 10. D’altra banda, l’armada russa dels Kamaz, encapçalada per Andrey Karginov, segueix forta, malgrat que van perdre uns dels seus efectius. Nikolaev, defensor del títol de l’any passat, va haver de deixar la prova a causa dels problemes mecànics del seu vehicle.

Així doncs, Karginov va aconseguir el seu segon triomf a l’Aràbia Saudita, seguit a 4.21 minuts, pel seu company Shibalov i a 12.32 per un Viazovich (Maz) que es resisteix a perdre la tercera posició de la general. Amb tot, les diferències es continuen ampliant en aquesta general provisional a favor del guanyador del 2014 (Karginov), ben protegit pel seu company Shibalov a 19.14, mentre que Viazovich ja perd 36.30. El quart classificat, Ales Loprais, està a gairebé dues hores de Karginov.

En la general, l’equip de Llovera es troba a la 14a posició a 5.11.02 hores del líder. De cara a les pròximes jornades, l’objectiu serà mantenir la regularitat. El rival més pròxim el tenen a una hora però durant la jornada d’avui toca agafar aire i descansar per continuar el repte amb força.

PUBLICITAT
PUBLICITAT