PUBLICITAT

Encamp

Arrenca la segona volta amb la visita de l’Espanyol B

Els tricolor afronten el repte d’enllaçar dues victòries amb un equip que tot just trenca una ratxa de set

Per Anna Ribas

Iker Goujon durant un entrenament d’aquesta setmana.
Iker Goujon durant un entrenament d’aquesta setmana. | @fcandorra

Arrenca la segona volta de la competició i l’FC Andorra rep demà a les 12.00 hores a l’Espanyol B. Després de l’experiència en el debut dels tricolor a Segona B, el tècnic Gabri García va indicar que «quan vam jugar allà el primer partit ja vaig tenir la sensació que seria un equip que estaria a la zona de dalt. Els filials de vegades comencen irregulars en aquesta categoria però a mesura que passen les jornades es treuen la por i s’adapten. Ells van fer-ho molt bé i van enllaçar set victòries consecutives, també van incorporar el Kevin Soni, una peça important durant aquests partits, i han trobat el seu 11 base que els ha funcionat molt bé. Set victòries consecutives en aquesta lliga té molt de mèrit».

En un sentit més tècnic va valorar que «És un equip valent, que li funciona pressionar a dalt des del principi i que físicament, per la seva joventut, pot aguantar bé la pressió durant molts minuts. Crec que ens trobarem un equip que ens vindrà a treure la pilota perquè s’hi senten còmodes. Tenen molta personalitat i un joc associatiu que els funciona molt bé». «Juguen amb un 4-1-4-1 gairebé sempre i amb gent molt ràpida a bandes. A més tenen a Moha, el golejador de la categoria, i gent ràpida davant. Ara tenen la baixa de Kevin Soni, que per a mi és considerable i, tot i tenir recanvis, creiem que els pot afectar», afegia.

Per la seva part, els tricolor tindran les baixes d’Ernest Forgas i Aimery Pinga. D’altra banda, Fede Bessone s’acaba de recuperar i el tècnic ha d’acabar de valorar si l’inclourà en la convocatòria. «Valorarem les opcions que tenim en funció als jugadors disponibles. Hem d’estar molt contents de tenir gairebé els 25 jugadors disponibles, això vol dir que estem treballant bé i regulant bé les càrregues de treball», apuntava.

Ara els tricolor acumulen dues jornades consecutives a casa i García considera que és una oportunitat: «A mesura que passen les jornades és més difícil encadenar victòries però ara en tenim l’oportunitat amb el primer partit de la segona volta. Seria molt positiu per sumar sis punts, i més contra un rival directe com és l’Espanyol».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT