PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Mr. Hand Solo’ s’estrenarà durant el primer trimestre

L’obra sobre la vida de David Aguilar durarà entre 80 i 90 minuts

Per El Periòdic

Cartell del documental.
Cartell del documental. | El Periòdic

El documental Mr. Hand Solo, que narra la vida de David Aguilar, posseïdor d’un rècord Guinness i reconegut per la seva pròtesi de braç composta per peces de Lego, s’estrenarà el primer trimestre d’aquest any. El que també s’ha pogut conèixer és el cartell, on es veu al protagonista observant l’MK-1, l’aparell que li va donar la fama. 

La primera projecció del documental serà a Andorra la Vella. L’obra, que tindrà una durada d’entre 80 i 90 minuts, està produïda per Imminent Produccions juntament amb Arlong Productions. En ella es podrà veure totes les vicissituds per les quals ha hagut de passar Aguilar, des dels nou anys d’edat fins a l’actualitat, amb moments durs com quan va patir assetjament escolar. El suport que va tenir per part de la seva família va ser clau per al seu desenvolupament. 

En el documental es coneix com els seus pares, Ferran Aguilar i Nathalie Amphoux, va decidir donar a conèixer la història del seu fill i la capacitat de superació que posseeix. Aquest és un element que serveix per trencar l’estigma existent a la societat respecte a tenir una discapacitat. Un dels detalls de Mr. Hand Solo és la cançó composta pel pare del protagonista, i que compta amb els cors de la mare i la seva germana, Naia.

Aguilar, que estudia bioenginyeria, va entrar l’estiu passat al prestigiós llibre Guinness dels rècords per ser la primera persona al món en fabricar-se una pròtesi funcional de braç amb peces de Lego.

PUBLICITAT
PUBLICITAT