PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Acord de la FAF amb la Creu Roja per tenir ambulàncies als camps de futbol

De moment, la Primera Divisió disposarà d’aquest servei però es vol ampliar en un futur

Per Miquel López-Egea

Jordi Fernández i Fèlix Álvarez, ahir.
Jordi Fernández i Fèlix Álvarez, ahir. | FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va fer públic ahir el conveni amb la Creu Roja Andorrana i, a més de disposar d’ambulàncies per a la Primera Divisió, l’ens farà una aportació a la Creu Roja i s’adquirirà una ambulància al 50% per poder disposar d’ella de manera fixa. A més, també participarà en campanyes de donació de sang, en partits solidaris i alguns jugadors podrien prendre part de les diferents accions. Cal recordar que tenir ambulàncies al camp era una de les exigències de l’Associació de Futbolistes Andorrans. En aquest aspecte el president de la FAF, Fèlix Álvarez, va anunciar ahir que és un acord per quatre anys i per la Lliga Multisegur Assegurances i va reconèixer que en un futur «hi ha el compromís de poder donar cobertura a la Segona Divisió i a la base», encara que no va especificar quan seria «perquè tenim certes particularitats». «En un futur esperem que s’ampliï, però serà depenent de com veiem el conveni», remarcava i recordava que «la Primera Divisió és la que té més riscs» i que «tots els partits es disputen a la Borda Mateu».
«És un conveni que havíem anunciat amb els clubs. Era una de les accions que havíem de fer», explicava i recordava que «ja s’ha dut a terme, no va ser complicat». «Volíem que la lliga estigués protegida», sentenciava i reconeixia que la Creu Roja ja ha actuat «però sense causes greus».

Per la seva part, el president de la Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández va comentar que «si ens veiem capaços, esperem tenir un equip per a tots els partits a fi de garantir una acció immediata, però l’estructura actual no ho pot garantir», i va insistir en el fet que va ser fàcil arribar a un acord.

PUBLICITAT
PUBLICITAT