PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú acaba en quarta posició a Briançon

Moreno falla

Per El Periòdic

Joan Verdú.
Joan Verdú. | FAE

A Briançon (França) es va disputar ahir el segon dels gegants FIS previstos en el qual Joan Verdú va ser quart, a només vuit centèsimes del podi. En la primera mànega, Verdú era quart a 0,77 segons, i després de la segona mànega no es va moure d’aquesta plaça. Finalment, el seu temps total va ser de 2.02,59 minuts, a 0,90 del guanyador, el francès Victor Guillot, i a 0,08 del podi que tancava el francès Florian Loriot.

De la mateixa manera, Àlex Rius va acabar 21è després de remuntar sis posicions respecte a la primera mànega quan s’havia situat 27è. En el total, va marcar un crono de 2.05,74, a 4,05 del guanyador. Per altra part, no van completar la segona mànega Xavi Cornella ni Bartumeu Gabriel. Cornella havia estat 47è en la primera mànega, i Gabriel 37è.
Per altra banda, l’estació francesa de Tignes va acollir la setmana de competicions amb un últim supergegant i supercombinada. Cande Moreno no va poder completar el supergegant després dels darrers podis assolits a l’estació francesa.

La guanyadora va ser la francesa Madeleine Chirat, amb un registre d’1.24,69. Amb aquesta cursa Moreno tanca una setmana de bons resultats, en qualsevol cas, a Tignes i per tant, amb bones sensacions de cara a les pròximes competicions. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT