PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovera segueix en bon ritme i entre els millors

El pilot andorrà se situa 14è de la general, a una hora del top 10

Per El Periòdic

Albert Llovera durant la cinquena etapa del Dakar.
Albert Llovera durant la cinquena etapa del Dakar. | FotoEsport

Albert Llovera, Marc Torres i Ferran Marco (Iveco del Team de Rooy-Petronas), van completar els 353 quilòmetres cronometrats entre les localitats d’Al-Ula i Ha’il, amb un temps de 3.51,15 hores, crono que els va situar en la 15a posició de la cinquena etapa del Dakar, a 57.11 minuts de Dmitri Sotnikov, que va marcar un registre de 4.12.04 hores.

Les previsions, quant al recorregut es van complir al 100% amb muntanyes de sorra i constants desnivells que obligaven els pilots a estar molt atents. Les diferències a la general es van ampliar a favor de Karginov i Shibalov que semblen llançats cap al triomf. En la provisional de la categoria Viazovich segueix en posició de podi, ara distanciat a gairebé mitja hora de Karginov.

L’andorrà, per la seva part, segueix en la lluita pel top15 de la general. Després d’aquesta etapa, van recuperar una posició, ara ocupa la 14a plaça, a 3.51.15 hores de Karginov però amb el top 10 a una hora.

«Ha estat una etapa molt diferent de les anteriors. Han quedat enrere els passos entre muntanyes i les pistes de pedres molt trencades, semblaven més aviat zones de trial», comentava Llovera i destacava que «no ens hem quedat enganxats cap vegada». «Ens hem divertit molt i això sempre és important, estem molt contents amb el resultat, potser hauríem pogut anar una mica més ràpid, però era agafar riscos i això ara mateix no toca», remarcava. La sisena etapa portarà als participants des de Ha’il a Riyadh. En total 830 quilòmetres, dels quals 477 es disputaran contra el crono.

PUBLICITAT
PUBLICITAT