PUBLICITAT

El PS acusa DA de «nepotisme» per la designació de Miquel Rosell

El grup polític critica la falta de «transparència i rigorositat» al comú

Per El Periòdic

Dolors Carmona i Pere Baró durant la campanya electoral, al desembre.
Dolors Carmona i Pere Baró durant la campanya electoral, al desembre. | PS

El grup socialdemòcrata va titllar de «nepotisme» la decisió de nomenar a Miquel Rosell com a cap del servei dels agents de circulació d’Andorra la Vella per part de DA. D’aquesta manera, el secretari d’organització del PS, Pere Baró, va afirmar que «sabem que Miquel Rosell és un familiar molt proper del cònsol menor i això és una mostra de falta de transparència i rigorositat total».

En aquesta línia, el representant de la formació política va mostrar la seva preocupació i el descontentament de l’oposició per la seva designació, ja que «no dubtem de la preparació de Rosell per exercir aquestes funcions, però creiem que hi ha agents més preparats per experiència i coneixements». A més, Baró va destacar el menysteniment de la resta d’agents de la capital per part de DA en apuntar que «es podia haver escollit algú sense haver d’acudir a la família directa».

Falta de comunicació/ D’altra banda, Baró va destacar la manera en què l’oposició es va assabentar del nomenament de Rosell. Així, el secretari d’organització va destacar que «ens hem adonat com la resta de ciutadans, a través de la premsa. Sembla que seran quatre anys més de fer i desfer com vulguin».

Per últim, Carmona va declarar que «estem dolguts i per això demanarem informació complementària per saber la política que pensen dur a terme» i va confirmar les converses telefòniques amb Conxita Marsol per accedir a més informació sobre les últimes notícies i, així, poder planificar de la millor manera possible la seva intervenció avui al consell del comú.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT