PUBLICITAT

El sorteig de la Copa del Rei se celebrarà el pròxim dilluns

Els del Principat tenen moltes opcions de classificar-se

Per El Periòdic

Nacho Llovet.
Nacho Llovet. | ACB Photo / P. Castillo

L’Auditori del Museu Picasso de Màlaga acollirà dilluns el sorteig dels aparellaments de la Copa del Rei que se celebrarà del 13 al 16 de febrer . L’acte tindrà lloc a les 12.00 hores.

La dinàmica del sorteig serà de quatre caps de sèrie: els millors classificats de la primera volta de la lliga regular en un sorteig pur amb els altres quatre equips classificats.

A falta de disputar-se l’última jornada de la primera volta, ja tenen el seu bitllet cinc dels vuit participants: Unicaja, com a amfitrió, Reial Madrid, Barça, Casademont Saragossa i Iberostar Tenerife.

Així, el MoraBanc serà equip de la Copa del Rei si guanya a la pista del Baxi Manresa. També si perd a la pista del Baxi Manresa i perd el RETAbet Bilbao, mantenint favorable l’average general, i si entre València Basket, Sant Pablo Burgos, Club Joventut Badalona i Herbalife Gran Canària només dos equips com a màxim el superen en l’average general, en cas que sumin la victòria. A més, també es pot classificar si perd en la pista del Manresa i guanya al Bilbao Basket, o si perd el Bilbao, però aconsegueix superar-lo en l’average general i entre els valencians, els burgalesos, els badalonins i els canaris només un equip com a màxim el supera en en l’average general, en cas que sumin la victòria. De fet les combinacions, encara que complicades, permetrien encara que el MoraBanc fos un dels caps de sèrie.

PUBLICITAT
PUBLICITAT