PUBLICITAT

El Switchbacks destaca «l’experiència» de Cervós

L'equip de la USL Championship va presentar ahir de manera oficial el jugador

Per El Periòdic

Joan Cervós.
Joan Cervós. | FCA

El Colorado Springs Switchbacks FC de la USL Championship va presentar ahir de manera oficial a Joan Cervós, després que aquest arribés a un acord per desvincular-se de l’FC Andorra.

L’entrenador del club, Alan Koch, va explicar que l’extricolor «ha tingut un excel·lent inici de carrera professional amb el seu equip i amb la seva selecció nacional». «Té una experiència excel·lent per ser tant jove i el fet de pertànyer a una selecció nacional l’ajudarà a la transició cap a un entorn nou i cap a un estil de futbol diferent», va comentar i va assegurar que «esperem acollir-lo i integrar-lo en el seu nou entorn». Per altra banda, Cervós va exposar que «estic molt emocionat per començar a jugar» i va reiterar que «és una gran oportunitat». «Ho donaré tot per contribuir al fet que l’equip tingui uns grans resultats», afegia.

Així mateix, en el comunicat de presentació del jugador, el club va destacar les 47 aparicions amb l’Andorra i el Santboià des del seu debut l’any 2017 a més de les aparicions amb la selecció.

PUBLICITAT
PUBLICITAT