PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Museu de l’Electricitat rep 5.600 visites al 2019

La xifra representa un augment del 23% respecte a l’any anterior

Per El Periòdic

El dibuixant Plantu explica les vinyetes de l’exposició.
El dibuixant Plantu explica les vinyetes de l’exposició. | Maricel Blanch

El MW Museu de l’Electricitat va acollir durant el 2019 un total de 5.600 visitants, el que representa un 23% més que al 2018. Tal com van explicar des de FEDA, durant aquest any la majoria de visitants han estat escolars atrets per l’exposició Ça chauffe pour la planète i també pels tallers Elèctrics!, de foment de la mobilitat elèctrica. 

A més dels visitants al museu, FEDA Cultura també va rebre els visitants del Camí hidroelèctric d’Engolasters, que sumats tots junts ascendeixen fins als 6.700, un 8,5% més respecte a l’any passat. I els entorns d’Engolasters van acollir durant l’estiu la biennal d’art L’andart, que va atreure un gran nombre de visitants. 

Durant el 2019, el museu va oferir l’exposició Ça chauffe pour la planète, de Cartooning For Peace amb la col·laboració de l’Ambaixada de França a Andorra, que incorporava una trentena de dibuixos de premsa com a crit d’alarma sobre qüestions ecològiques com són el canvi climàtic, les conseqüències de les catàstrofes naturals i l’interès de les energies renovables. I també va realitzar els tallers Elèctrics! de FEDA, una activitat del programa d’educació viària i a través dels quals, segons va destacar la parapública, més de 500 adolescents van prendre consciència de la importància de tenir un nou model de mobilitat més sostenible.

PUBLICITAT
PUBLICITAT