PUBLICITAT

Andorra la Vella

La Cambra de Comerç premia l’esforç dels botiguers per fomentar la compra

La immobiliària Augé Real Estate s’endú el 22è guardó a millor aparador de Nadal

Per Elisabet Cortiles

L'aparador premiat, de la immobiliària Auge Real Estate, d'Andorra la Vella.
L'aparador premiat, de la immobiliària Auge Real Estate, d'Andorra la Vella. | Cambra de Comerç

El president de la Cambra de Comerç, Miquel Armengol, va destacar ahir la importància de que els comerços «generin experiències atractives i amb un valor afegit per al comprador» davant la possible amenaça que suposa per a ells les compres online. Ho va fer durant l’entrega dels premis del 22è concurs d’aparadors de Nadal en el que van participar 53 comerços del Principat.

La iniciativa, que s’ha convertit en una activitat insígnia de la Cambra, té la voluntat d’incentivar les compres i millorar l’atractiu i la percepció del sector davant turistes i residents durant les dates festives. Durant l’entrega de premis també hi va ser present el ministre d’Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va recordar que «el 80% de les compres se segueixen fent de manera presencial» i va afegir que «no s’ha de veure la venda per Internet com una amenaça sinó com una altra plataforma econòmica».

Guardonats /
La immobiliària Augé Real Estate, ubicada a Andorra la Vella, va guanyar el premi al millor aparador del Principat amb la seva proposta El blanc més pur. El jurat va considerar que la seva decoració representava un escenari majestuós d’arbres amb una llar de foc central que creava un ambient de natura i benestar.

Pel que fa les quatre categories restants, el Premi a l’Originalitat va ser concedit a l’establiment Lola Botona; el Premi a l’Impacte Comercial se’l va endur la sabateria Lottusse; el Premi a la Qualitat Artística va ser per a l’òptica Centre Òptic i, finalment, la botiga Queviures Liana es va emportar el Premi a l’Aparador més Sostenible. En el cas de Queviures Liana es va destacar que l’escenari permetia recuperar els materials i reutilitzar-los en diferents campanyes de publicitat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT