PUBLICITAT

Caullet jurarà el càrrec com a magistrat del TC el 21 de gener

S’allarga el període de presentació d’esmenes dels pressupostos

Per El Periòdic

Jean-Yves Caullet.
Jean-Yves Caullet. | Emilio Prenas

La Junta de Presidents va acordar ahir, entre altres mesures, que la celebració del jurament de Jean-Yves Caullet  com a magistrat del Tribunal Constitucional el 21 de gener. D’altra banda, va reservar els dies 13, 14  i 27 de febrer per tractar el Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2020 en sessió al Consell General. A més, també van comunicar la programació d’una sessió ordinària el dia 23 de gener, a les 16 hores, per tractar les iniciatives disponibles pel Ple.

També es va programar la previsió d’un calendari de sessions del Consell General per al període ordinari de sessions comprès entre l’1 de març i el 15 de juliol del 2020 i es va designar competent a la Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers Institucionals per a conèixer la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei 30/2018, del 6 de desembre, qualificada de seguretat pública i a la Comissió Legislativa de d’Economia per a conèixer la Proposició de llei qualificada de transparència i accés a la informació pública.

D’altra banda, es va allargar el període d’esmenes en relació al Projecte de llei del pressupost per a l’exercici del 2020, així com del Projecte de pressupost del Tribunal Constitucional, del Consell Superior de la Justícia i del Projecte de pressupost del Consell General pel pròxim any. Per últim, es va prorrogar el període de presentació d’esmenes pel Projecte de llei de recuperació i resolució d’entitats bancàries i empreses d’inversió.

PUBLICITAT
PUBLICITAT