PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno segueix en ratxa i suma dos podis FIS més

Mijares venç en l’eslàlom de Pila i Ferrari acaba 23è

Per El Periòdic

Cande Moreno a l’esglaó més alt del podi de Tignes
Cande Moreno a l’esglaó més alt del podi de Tignes | FAE

Cande Moreno va disputar ahir dos descensos FIS a l’estació francesa de Tignes, en els quals va pujar al podi, ja que va guanyar-ne un i va ser tercera en l’altre. En el descens que va acabar amb triomf de l’esquiadora andorrana, Moreno es va imposar amb 1.11,49 minuts, amb 0,07 d’avantatge respecte a la segona classificada, la francesa Madeleine Chirat, mentre que tercera, a 0.62, va acabar Lois Abouly, també de França.

En l’altre descens FIS, Moreno va marcar un temps d’1.11,96 que la va situar tercera de la cursa. L’andorrana va acabar a 0,21 de la guanyadora, la francesa Anouck Errard, que va fer un registre d’1.11,75. Segona va ser la també francesa Madeleine Chirat, a 0,04 de la seva compatriota.
Per un altre costat, a l’estació italiana de Pila van continuar les curses FIS per als joves de la FAE. En dones, es va imposar Carla Mijares en la cursa d’eslàlom, que va aconseguir la victòria amb un crono d’1.24,97, deixant a la segona classificada, la txeca Klara Gasparikova a 1,47, mentre que la tercera, la francesa Coline Saguez, va finalitzar a 1,62 de l’andorrana. En la 12a posició va acabar Iria Medina, amb 1.31,87, a 6,90 de Mijares.

Pel que fa a la prova masculina, Robert Ferrari va ser el millor andorrà en la 23a posició, a 4,92 del guanyador, l’italià Benjamin Jacques Alliod, que es va imposar amb 1.23,76. No van poder completar la primera mànega ni Ty Acosta ni Roger Bartumeu.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT