PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

‘Els Pastorets’ de Sant Julià acullen més de 1.200 persones

La representació teatral nadalenca arriba a la 26a edició

Per El Periòdic

Una escena de la representació teatral nadalenca que es va representar ahir a Sant Julià de Lòria.
Una escena de la representació teatral nadalenca que es va representar ahir a Sant Julià de Lòria. | Maricel Blanch

Fins a 1.256 persones van assistir a les quatre funcions d’Els Pastorets de Sant Julià de Lòria, una tradició que enguany va arribar a la seva 26a edició. Tal com ho va confirmar ahir l’organització, els dies de més expectació van ser el dia de l’estrena, el passat 26 de desembre, i la funció celebrada ahir al vespre, on es van aplegar 332 persones. La representació, que un any més va estar dirigida per Juanma Casero i Irina Robles, va comptar amb la participació de 150 persones.

Segons va determinar ahir l’ANA, la proposta d’enguany era innovadora, ja que la posada en escena va ser molt diferent en comparació amb l’escollida els anys anteriors. La voluntat era defugir del camí clàssic de l’obra, i així es va aconseguir, tot tenint la sensació general que la proposta va agradar. Al llarg de les diverses funcions, el públic va poder observar el tractament de diferents aspectes basats en l’actualitat, donant més força que mai a l’infern i als personatges que el conformen. Tot i que la presència de públic va ser més baixa durant les representacions celebrades el 28 de desembre i el 4 de gener, de forma global el Centre cultural i de congressos lauredià va ser testimoni d’una bona entrada de visitants durant aquests dies, registrant 300 i 283 espectadors, respectivament.

Detalls de l’obra

Segons es va constatar a través del cartell publicitari, la representació es va basar en l’obra de Josep Maria Folch i Torres. L’argument va consistir en el fet que Lluquet i Farigola, entre altres personatges com ara els pastors, s’encarreguessin d’evitar que el mal, en mans de Satanàs, Belcebú i Llucifer, s’apoderés de tot, a més d’intentar que es visqui en un món millor. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT