PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovera escala al Dakar i acaba 11è la segona etapa

L’Iveco 517 del Team de Rooy-Petronas s’acosta al top10 de la prova

Per El Periòdic

Albert Llovera competeix en la segona etapa del Dakar.
Albert Llovera competeix en la segona etapa del Dakar. | FotoEsport

Albert Llovera, Marc Torres i Ferran Marco van superar amb èxit ahir la segona etapa del Dakar de 376 quilòmetres cronometrats i 26 d’enllaç entre Al Wajh i Neom, catalogada, a priori, com a ràpida i amb dificultats importants en la navegació, de manera que van mostrar una altra vegada una gran seguretat en el seu pilotatge. Al final van aconseguir l’11a plaça que els situa a prop del desè, ja que de moment les diferències són mínimes, tenint en compte que es tracta del Dakar i que queden molts obstacles per esquivar. Va marcar un crono de 4.26.51 hores, a 39.07 minuts del guanyador, el pilot de Bielorússia, Shiarei Viazovich, que va superar a l’armada Kamaz, després de mantenir una espectacular lluita durant tot el recorregut, marcant un temps de 3.47.44. Els pilots russos, Dimitry Sotnikov i Andrey Karginov, amb les seves respectives tripulacions, van completar el podi d’aquesta segona etapa.

«Estem molt contents amb el que hem fet en aquesta segona etapa. Ara cal fer el refueling al costat dels líders de la prova, una dutxa, menjar i començar a preparar el cos per a la pròxima etapa», comentava el pilot i destacava la feina de Marco i Torres perquè van solucionar de manera exitosa alguns obstacles importants de l’etapa.

Per un altre costat, Cyril Despres i Michael Horn van acabar en vuitena posició a l’etapa, marcant un temps de 4.35,32 hores, a 22,02 minuts dels vencedors de la jornada, Francisco López i Juan Pablo Latrach, que van fer un registre de 4.13,30 hores, de manera que se situen en vuitena posició a la classificació general.

PUBLICITAT
PUBLICITAT