PUBLICITAT

Els infants d’Ordino fan la representació dels Pastorets

Els més petits es converteixen en protagonistes a l’ACCO

Per El Periòdic

Els Pastorets d'Ordino amb els Reis Mags, ahir.
Els Pastorets d'Ordino amb els Reis Mags, ahir. | ANA / M. T.

Els nens i nenes de la parròquia d’Ordino van fer la representació teatral de Els Pastorets davant la presència dels Reis Mags d’Orient a l’Andorra Congrés Centre d’Ordino (ACCO). Així, centenars d’infants van rebre ahir al vespre la visita de Ses Majestats després que els famosos visitants repartissin els primers regals de la nit a la gent gran de la parròquia gràcies a la visita que van fer a la Casa Pairal. 
 Segons va informar l’ANA, tot seguit es van dirigir a l’ACCO, on ja esperaven els infants, acompanyats de les seves famílies, per donar pas a la representació d’Els Pastorets, una funció en la qual els protagonistes van ser els més petits i on es va comptar també amb la col·laboració del Grup Artístic d’Ordino i la Coral Casamanya. 
 Durant el seu discurs, Ses Majestats van aprofitar per tractar de conscienciar als presents amb un gran esperit nadalenc i van demanar un apropament a la millora de les condicions socials. De fet, els tres protagonistes van centrar el seu discurs en tres grans punts: més respecte cap al medi ambient, la gent gran i als mateixos infants. 

REPRESENTACIÓ POLÍTICA/D’altra banda, el cònsol major de la parròquia, Josep Àngel Mortés, va recordar que aquesta és una tradició magnífica que any rere any celebra Ordino, però que, malauradament, en aquesta ocasió va trobar a faltar la neu, ja que «hagués estat molt maco que la cavalcada hagués sigut amb neu perquè a Ordino és tradicional i és una de les rues més maques des d’aquest punt de vita». 
 Tot i això, Mortés va reconèixer que «la gent i els nens no perden la il·lusió» i, per tant, des de la corporació es troben satisfets però són conscients del marge de millora que podia haver tingut.
 Per altre costat, quant als seus desitjos per als Reis Mags i per a l’any que tot just acaba de començar, el cònsol major va demanar «el millor per a la parròquia» per tal de seguir millorant i «mantenir aquesta qualitat de vida que tenim». Un cop va finalitzar la visita al Centre de Congressos, Melcior, Gaspar i Baltasar es van dirigir cap a l’església parroquial per donar pas a la tradicional adoració al nen Jesús davant l’atenta mirada dels assistents que van acudir a l’esdeveniment per observar als visitants. Així, els Reis van dur a terme aquest acte amb dues carrosses, la de la Reina de les Neus i la dels Reis. Després d’haver-se instal·lat a la plaça Major, cap a les 20 hores, van compartir amb tots els assistents tortells i xocolata per acomiadar-se de tothom des del balcó de l’antic comú sota una pluja de caramels i desitjar una gran nit màgica. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT