PUBLICITAT

Mobilitat preveu grans cues a les dues fronteres

Es preveu una gran densitat de trànsit per sortir el diumenge

Per El Periòdic

Cues a la frontera.
Cues a la frontera. | MARICEL BLANCH

Les habituals cues a les fronteres amb Espanya i França es tornaran a repetir aquest cap de setmana, ja que el Departament de Mobilitat preveu aglomeracions tant a les dues entrades com a les dues sortides amb els països veïns. Així, el tècnic de Mobilitat, Dani Boneta informa que «esperem un cap de setmana típic de temporada d’hivern, és a dir, molt fort, ja que segurament la gent vulgui passar els Reis a casa i això provocarà embussos a l’hora d’abandonar el país».

A més, Boneta afirma que «diumenge la sortida a partir de les dues de la tarda serà molt forta i l’acumulació de trànsit a la baixada de pistes serà contundent, per això recomanem tractar de sortir a hores que no estiguin tant transitades». 
Avui  es preveu trànsit d’entrada de 9 a13h per la frontera francoandorrana i de 10h a 12h per la frontera hispanoandorrana. Des sortida, estan previstes retencions de 14h a 20h en direcció a França i de 17h a 20h cap a Espanya. Per últim, el diumenge s’estimen complicacions per accedir al Principat de 9h a 13h per la frontera francoandorrana. De cara a diumenge, es preveuen intenses cues de 14h a 20h per la frontera francoandorrana i de 17h a 20h per la frontera hispanoandorrana. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT