PUBLICITAT

El tortell de Reis arriba a la taula per Nadal

El famós pastís típic de la cuina catalana serà el protagonista principal durant el dinar del sis de gener

Per El Periòdic

El tortell de Reis arriba a la taula per Nadal
El tortell de Reis arriba a la taula per Nadal | ONA MORANTE

El tortell de Reis aterra al menú del país amb força i se situa com la peça clau pel dia sis de gener. De fet, la seva elaboració es podria considerar com un art gastronòmic, ja que la recepta tradicional no varia amb el pas dels anys, però cada vegada hi ha més fleques que tracten de millorar any rere any els seus productes. 
D’aquesta manera, els diferents establiments de la Fleca Font van compartir amb EL PERIÒDIC la seva recepta per crear un dolç clàssic i deliciós. Així, la responsable de vendes de la pastisseria, Elena Manteiga, comenta que «hem venut molts productes aquest Nadal, com els troncs per Cap d’Any de crema i xocolata, però el que de veritat ens diferencia és la nostra experiència i qualitat del producte i això es veu reflectit en el tortell de Reis. Per aquest motiu seguim oferint uns pastissos de massapà, nata i crema, però que han millorat respecte a l’any passat». 
Per la seva part, el forner Mouctar Aghbrde detalla que «els nostres tortells no porten additius i el procés és senzill però costós. Produeixes una massa amb tots els productes, el deixes reposar tres o quatre hores, escalfes el pa dues hores més, després hi afegeixes sucre i fruita i el fiques a dins del forn». Els ingredients per fer aquest tortell són farina, mantega, xarop de llimona, massapà, fruita, aigua, ous i sucre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT