PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra busca seguir amb la bona línia contra la UE Olot

Els del Principat tornen a competir després d’una setmana de vacances amb el dubte de Jilmar

Per Miquel López-Egea

L’FC Andorra entrena al Prada de Moles abans del partit contra l’Olot.
L’FC Andorra entrena al Prada de Moles abans del partit contra l’Olot. | M. L-E.

L’FC Andorra rep demà la UE Olot al Prada de Moles en el darrer partit de la primera volta del grup 3 de Segona B. Els andorrans, després d’una aturada d’una setmana, busquen tornar a la competició amb les millors sensacions i seguir sumant per arribar als 34 punts i per poder estar als play-off d’ascens. A més, els tricolor esperen alguns fitxatges i en aquest enfrontament ja podran comptar amb Adri Lledó, que va ser la primera incorporació al mercat d’hivern i que ja està entrenant al 100%. Pel que fa a baixes, Jilmar Torres és dubte mentre que Fede Bessone i Ernest Forgas segueixen de baixa.

En aquest sentit, el tècnic tricolor, Gabri García, va explicar ahir en la roda de premsa prèvia al partit que «estem amb ganes». «Necessitàvem un descans, a tots ens ha anat molt bé. Tenim el cap i la idea d’arribar el millor possible en aquest partit», comentava. A més, va subratllar que l’Olot «és un rival que està amb 25 punts» i que «va guanyar al Barça B abans de les festes, està en una posició molt bona. Estan fent una gran temporada pel que fa a punts i joc». També va considerar que «és molt difícil de superar perquè és el menys golejat de la categoria, amb tan sols 11». «Ens posarà molta dificultat encara que fora de casa ha fet cinc empats i tan sols ha guanyat un partit», reiterava.

A més, va recordar que «ens plantejarà un duel complicat perquè té variants en el sistema: pot jugar amb cinc a darrer, amb tres centrals o amb una defensa de quatre. No sabem ben bé com jugarà però ve amb molta confiança després de la victòria a casa contra el Barça B». «Estan en un gran moment, pot treballar de diferents i es pot adaptar a diferents maneres, amb molt bon rendiment», sentenciava. «Saben de la nostra idea de joc, la coneixen. A partir d’aquí plantejaran un partit per intentar treure’ns la pilota i ser valents com van fer contra el Barça», reiterava.

PUBLICITAT
PUBLICITAT