PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Urgències acull un 260% més de visites durant la nit de Cap d’Any

Destaquen quatre intoxicacions alcohòliques i un ferit per atropellament

Per Laura Cugat Ruiz

El servei d’Urgències de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
El servei d’Urgències de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. | Maricel Blanch

L’Hospital Nostra Senyora de Meritxell va informar que durant la nit de Cap d’Any, des de les dotze de la nit fins a les vuit del matí del dia 1 de gener, van haver-hi un total de 34 pacients que van visitar el Servei d’Urgències, xifra que representa un 260% més respecte a la mitjana de pacients per nit al llarg de la resta de l’any. 

Els responsables d’Urgències van destacar que van haver-hi quatre intoxicacions alcohòliques i una assistència per una persona que va patir un atropellament, descrita com a «policontusionada de pronòstic lleu» amb previsió que rebés l’alta en les properes hores. Pel que fa als trasllats a Urgències per mitjà dels serveis d’ambulància convencional, n’hi van haver 10, un volum per sobre de l’activitat habitual. El SUM amb Suport Vital Avançat va efectuar un servei. 

Activitat policial

La Policia va ressaltar que a les vuit del matí del primer dia de l’any va detenir una parella que discutia en un hotel a Escaldes. També va efectuar altres intervencions, com ara baralles, però cap va ser greu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT