Esteve se situa 37è a la general del Tour de Ski

A falta de dues proves

Esteve a Toblach.
Esteve a Toblach. | FAE

El Tour de Ski va canviar la cita de Lenzerheida, Suïssa, per la Toblach, Itàlia, també amb dues curses i ja en suma quatre en el global de la competició. Irineu Esteve va participar a Toblach en les dues proves de 15 quilòmetres. En la primera prova, disputada dimarts, en estil patinador, va ser 34è, amb un crono 32.47,5 minuts, a 1.45,0 del guanyador, el rus Sergei Ustiugov, que va fer un temps de 31.02,5, a només sis segons de la 30a posició.

Per un altre costat, en la cursa de dimecres, en estil persecució, va ser 37è amb un temps de 41.39,8, a 3.24,9 del guanyador, el rus Alexander Bolshunov, que va marcar un registre de 38.14,9. Va acabar a 44 segons de la 30a posició, ocupada per l’italià Giandomenico Salvadori. Després de totes les curses disputades del Tour de Ski, Esteve es troba 37è en la general.