Andorra s’estrena amb una derrota al CESA

A la Copa d’Espanya del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques

El partit d'ahir.
El partit d'ahir. | CESA

La selecció juvenil d’handbol va perdre ahir contra la selecció càntabra per 11 a 35 en el primer partit de la Copa d’Espanya del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques (CESA), en la primera fase del torneig. Aquesta va ser la segona participació del Principat en aquest torneig paral·lel que concentra les seleccions que lluiten per l’ascens al campionat espanyol on competeixen Catalunya, Madrid o València.

Els andorrans es van veure superats a la primera part per 7 a 18 i el resultat final va ser d’11 a 35. Els de David Aguilar juguen avui el partit de tornada i el goal average determinarà els encreuaments per a la segona fase de la competició. Aquesta prova serveix, tal com va explicar el tècnic, «per demostrar que l’handbol del país té cabuda en el panorama internacional».