PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Diagne i Hannah, entre els millors jugadors del 2019

El senegalès és el vuitè jugador més ben valorat i el cinquè millor en el rebot

Per El Periòdic

Moussa Diagne, en un partit d’aquesta temporada.
Moussa Diagne, en un partit d’aquesta temporada. | acb Photo / F. Ruso

Moussa Diagne i Clevin Hannah estan entre els millors jugadors de l’any 2019 de la Lliga Endesa. Pel que fa a valoració, Diagne és el vuitè jugador més ben valorat amb una puntuació total de 490 punts, mentre que Facu Campazzo, amb 705, és el millor de l’any. L’extricolor Gio Shermadini, amb 656, i Walter Tavares, amb 627, ocupen la segona i la tercera posició respectivament. 
Així mateix, Diagne és el cinquè millor rebotejador de l’any, amb un total de 208 rebots capturats. En aquesta categoria, Tavares és primer, amb 354, mentre que Ante Tomic és segon, amb 254, i Bojan Dubljevic, tercer, amb 246. En assistències destaca que Clevin Hannah ocupa la novena posició del rànquing, amb un total de 140. Ocupa la primera posició Omar Cook, amb 226, mentre que Campazzo és segon, amb 216 i Marcelinho Huertas tercer, amb 213. En punts anotats, on no hi ha cap tricolor entre els deu primers, Askia Booker és primer, amb 614, mentre que Nico Laprovittola és segon, amb 629 i Stan Okoye, tercer, amb 501. Per tant, aquestes xifres demostren, una vegada més, el creixement d’un MoraBanc Andorra que, any rere any, és mostra més sòlid, aconseguint més fites. Ara comença un de nou en el qual les estadístiques es posen a zero. El primer enfrontament serà demà, al Poliesportiu, contra el poderós Casademont Saragossa, amb l’objectiu de la Copa del Rei, a l’horitzó.

Fins a final de temporada

El MoraBanc va donar a conèixer ahir que el projecte One Team amb els usuaris de la Unitat de Conductes Addictives (UCA) s’allargarà fins final de temporada. «Estaven previstos dos mesos però tots volíem més, va explicar el club a les xarxes socials. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT