PUBLICITAT

Llovera ja és a l’Aràbia Saudita per fer les pertinents verificacions

El pilot assegura que arriba «a l’hora de la veritat en les millors condicions físiques»

Per El Periòdic

Llovera i el seu equip a l’aeroport de Barcelona.
Llovera i el seu equip a l’aeroport de Barcelona. | FotoEsport

Albert Llovera ja es troba en territori saudita per iniciar com a pilot oficial de l’equip Petronas de Rooy - Iveco les jornades de verificacions. Un tràmit que al Dakar tot agafa grans dimensions, ja que ha de superar-se per a estar el 5 de gener a la rampa de sortida del primer Dakar que es disputa a l’Aràbia Saudita. Llovera compartirà l’habitacle de l’Iveco oficial número 517, amb Ferràn Marco (navegant) i Marc Torres (mecànic).

«Estic convençut que arribem a l’hora de la veritat en excel·lents condicions físiques», comentava i destacava que «el treball realitzat amb el meu entrenador, Miguel A. Rodellar i el meu osteòpata, Jordi Zaragoza, ha estat calculat per a afrontar la prova amb el millor to físic». En aquesta línia, Zaragoza va revelar que «que l’Albert arribi al límitfísicament al final de cada etapa és una cosa normal en una prova d’aquest estil». «La meva tasca començarà quan ell baixi del camió una vegada finalitzada cadascuna de les etapes, sens dubte, podem fer una bona feina. Estic convençut», sentenciava.

Recorregut exigent

El pilot, que compta amb el suport d’Andbank, va explicar un cop va arribar a l’Aràbia Saudita que «les dificultats que ens trobarem són sensiblement diferents. És evident, que en el traçat hi haurà molta més sorra, de diferents tipus, en detriment de pistes tipus ral·li». «La navegació serà més decisiva. Malgrat tot són conjuntures que ens fem abans d’iniciar la prova. En el moment de la veritat veurem amb el que ens trobem», afirmava.

De moment, la primera etapa, entre Jeddah i Al Wajh, superarà de llarg els 700 km, una cosa inaudita en els traçats de les últimes edicions del Dakar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT