PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una incorporació i tres baixes a la plantilla de l’FC Andorra

En els primers moviments del mercat d’hivern el club tricolor fitxa l’interior de 22 anys Adri Lledó

Per Anna Ribas

Adri Lledó, lluix els seus nous colors al Prada de Moles.
Adri Lledó, lluix els seus nous colors al Prada de Moles. | FC Andorra

El mercat d’hivern es mou a l’FC Andorra. El club tricolor incorpora a Adri Lledó, interior de 22 anys amb experiència a la Segona Divisió B, ja que prové de la UE Llagostera. És el primer reforç que realitza l’equip un cop obert el període de fitxatges.

Dies enrere l’entitat ja va anunciar que es produirien moviments a la plantilla, amb altes i baixes incloses. Lledó arriba procedent del Llagostera, club pel qual va fitxar a inici de temporada. Es va formar al juvenil del CF Damm, i després va militar al Sabadell B i a la UA Horta. El jugador de Sant Fost de Campsentelles va destacar en la seva arribada al Principat que «hi ha molt bon ambient a l’equip i la rebuda ha estat molt bona. A tots els equips on agrada el bon futbol hi ha bon ambient i aquí es pot sentir això». 

Les baixes

Quant a les baixes, el club va informar que Oriol Dot, Àlex Martínez i Joan Cervós han deixat l’equip per causes diferents. Cervós va sol·licitar la desvinculació del club tricolor per encarar un nou repte professional a la lliga nord-americana. L’andorrà posarà rumb cap a Colorado, on buscarà fer-se un lloc a un equip professional de la competició.

D’altra banda, l’extrem Álex Martínez va sol·licitar la cessió en busca de minuts a la lliga andorrana. El jove atacant militarà a les files del Vallbanc FC Santa Coloma fins a final de temporada, on competirà per les posicions capdavanteres de la lliga nacional.

Així mateix, el club va comunicar la baixa del lateral dret, Oriol Dot. L’ens va agrair en un comunicat la seva professionalitat i els valors mostrats durant aquest any, sent un dels homes importants en l’ascens a tercera divisió i la consecució del campionat de Lliga Catalana, un fet destacat a la història més recent del club tricolor.

Aquests són els primers moviments de la plantilla tricolor però se n’esperen d’altres. En els pròxims dies és probable que jugadors que no estan tenint minuts, com Aimery Pinga o Álex Pachón, marxin.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT