PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’exposició sobre la història de l'avinguda de Meritxell tanca amb 4.900 visitants

La mostra es traslladarà a l’edifici administratiu de la plaça Lídia Armengol

Per Elisabet Cortiles

El cartell de l’exposició, en l’acte d’agraïment als participants.
El cartell de l’exposició, en l’acte d’agraïment als participants. | Comú d\'Andorra la Vella

Si bé l’exposició històrica sobre l’avinguda Meritxell va tenir un balanç de 4.859 persones, en només tres dies, la mostra va aconseguir acollir la meitat de tot el públic registrat. Concretament van ser els tres dies que va durar la 41a edició de la Fira d’Andorra la Vella, per on van passar ciutadans del Principat, però també molts turistes que es van interessar pel llegat social i cultural recollit pel comú de la capital.
 

L’exhibició seguirà afegint testimonis que enriqueixin la memòria de l’eix comercial de la capital

L’exposició va tancar ahir les seves portes després de dos mesos amb un balanç positiu. És per això, que l’administració traslladarà la mostra a partir del febrer a l’edifici administratiu comunal de la plaça Lídia Armengol. La planta baixa de les noves dependències tindran un espai fix per ubicar el material històric, que s’anirà ampliant amb el temps. I és que es van aprofitar les visites de l’exposició per detectar perfils que podien convertir-se en part de la mateixa mostra.

Els responsables van fer enquestes a prop de 350 persones i el departament d’Arxiu, Recerca i Patrimoni en va seleccionar més d’un centenar per a la continuïtat del projecte. Properament s’engegarà una segona fase de recerca per entrevistar a fons aquests perfils i ampliar el treball amb nous testimonis, fotografies i videos.

PUBLICITAT
PUBLICITAT