PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gutiérrez, 47a a l’eslàlom de Copa del Món de Lienz

Àlex Rius i Carla Mijares aconsegueixen la victòria en el primer eslàlom FIS disputat a l’estació de Pal

Per El Periòdic

Mimi Gutiérrez.
Mimi Gutiérrez. | FAE

La Copa del Món d’eslàlom femení tenia una cita aquest cap de setmana a Lienz (Àustria), amb la presència de Mireia Gutiérrez. L’andorrana va finalitzar amb el 47è temps.

Gutiérrez va marcar un crono de 58,69 segons que la deixava fora de les 30 primeres que aconseguien l’accés a la segona mànega. Finalment, amb totes les esquiadores a meta, l’andorrana acabava la 47a, a 4,15 del millor registre, en mans de la nord-americana Mikaela Shiffrin, que ha estat finalment la guanyadora de la prova. La pròxima cita del calendari de Copa del Món serà a Zagreb (Croàcia), el 4 de gener.

El seu entrenador, Yago Antes, va valorar que «no ha esquiat bé, ja en les primeres portes se li encarrila l’esquí i fa una errada que quasi li fa no poder agafar la triple. A partir d’aquí ha fet un esquí lateral, amb suports molt llargs i no aconseguia crear velocitat. Sí que és cert que era difícil entrar des de darrere perquè la pista s’ha mogut, però si t’adaptaves i aconseguies tenir un esquí fluid, es podia fer. Seguim intentant adaptar-nos a aquestes condicions i, sobretot, treure’ns la rigidesa dels dies de cursa».


Eslàlom FIS de Pal

L’estació de Pal de Vallnord va acollir ahir dos eslàloms FIS. En homes, es va imposar Àlex Rius, mentre que en dones va guanyar Carla Mijares.

En la prova masculina, Rius va guanyar amb un crono d’1.44,34. El podi el van completar els francesos Adrien Fresquet (+0,16) i Lucas Dessandier (+1,14). En la quarta posició va finalitzar un altre andorrà, Robert Solsona, a 1,25 de Rius, i el van seguir Xavi Cornella, 5è a 1,92; Bartumeu Gabriel, 6è a 3,23; Matías Vargas, 9è a 4,73; Rober Bartumeu, 12è a 6,54; Joel Fonseca, 15è a 6,86; i Storm Alexander Mantesola, 28è a 29,19. No van finalitzar la primera mànega Aritz Alvarez, Jaume Núñez, Arnau Calvo, Robert Ferrari i Pol Robert. En la segona mànega, van quedar fora Carles Soler, Lluís Torres, Kevin Courrieu i Ty Acosta.

En la cursa femenina, Carla Mijares va guanyar amb un 1.50,80, amb molt de marge respecte a la segona classificada, la també andorrana Iria Medina (+2,95). El podi el va completar Xènia Rodriguez, tercera (+5,12). Així mateix, Jordina Caminal va ser 16a a 14,88, mentre que en la primera mànega va quedar fora Jessica Núñez, i en la segona Clàudia Mijares.

PUBLICITAT
PUBLICITAT