PUBLICITAT

Encamp

Torres garanteix la finalització de les obres al gener

Només queden detalls com pavimentar o instal·lar mobiliari

Per El Periòdic

L'avinguda François Miterrand d'Encamp, ahir a la nit.
L'avinguda François Miterrand d'Encamp, ahir a la nit. | ANA / C. A.

Les obres de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand d’Encamp estan gairebé enllestides i la previsió és que durant el mes de gener els treballs puguin quedar totalment acabats. En aquest sentit, el cònsol major de la parròquia, Jordi Torres, va destacar ahir a la inauguració del Saló de la Infància i de la Joventut que encara falten «alguns detalls», ja que queda alguna voravia per «acabar de pavimentar» així com instal·lar el mobiliari urbà i «algun fanal», és a dir, petits treballs que les empreses constructores enllestiran només tornar de les vacances de Nadal.

Com ja havia fet en anteriors ocasions, Torres va reconèixer el perjudici que aquestes obres han suposat sobretot per als comerciants de la zona. Tot i així, va voler incidir que aquests treballs han de servir per crear «un punt d’atracció a la parròquia», un espai on la gent anirà a passejar, de manera que els comerços acabaran tenint beneficis. El cònsol va remarcar que aquests dies de gran afluència al país també es veu moviment a la zona remodelada de les avingudes, tot i manifestar que caldrà esperar que passi un temps per poder determinar si hi ha hagut un increment en les vendes.

La remodelació de les avingudes ha estat una de les obres més importants d’aquest darrer mandat comunal amb un pressupost inicial de 5,3 milions d’euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT