PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tomás i Víctor Aydillo vencen a l’Andorra Winter Rally

La cinquena edició de la competició es desenvolupa sense problemes a Ordino

Per El Periòdic

Els germans Aydillo competeixen a l’Andorra Winter Rally.
Els germans Aydillo competeixen a l’Andorra Winter Rally. | ACA

La carretera del Coll d’Ordino va acollir diumenge una gran cinquena edició de l’Andorra Winter Rally, la prova hivernal de regularitat per a vehicles clàssics organitzada per ACA Esport. La cursa va tenir un magnífic desenvolupament, de manera que 64 participants van prendre la sortida mentre que 58 van aconseguir completar les sis especials de regularitat controlada en carretera tancada.

Tomás i Víctor Aydillo (Volkswagen Polo) van ser els grans vencedors d’aquesta cita, ja que van dominar de principi a fi demostrant les seves grans habilitats. Els germans va marcar un total de quatre scratch per pujar al lloc més alt del podi amb un considerable avantatge respecte als seus rivals.

Així.la lluita se va centrar principalment en la resta de posicions de podi, molt disputades durant tota la prova amb diferents alternances. En el primer tram del primer bucle, Gabriel Reyes i Marçal Monpió (Opel Kadett GSI 2.0) marcaven la segona millor puntuació seguits de dos grans especialistes en regularitat: David Nogareda i Sergi Giralt (Porsche 911 S Coupé) i Carles Miró i Ivan Matavacas (Porsche 924), que van protagonitzar una bonica baralla durant la primera secció d’Ordino, que es tancava amb Miró en la segona posició i Nogareda en la tercera. En la segona ronda el panorama va canviar: Canillo, cobert en la seva major part de gel, posava les coses més difícils als pilots i a les seves mecàniques, i es produïen diferents canvis de posició. Els germans Tomás i Víctor Aydillo s’emportaven també el primer scratch, però el segon era per a Nogareda, qui es col·locava segon a manca de la disputa de l’últim tram. En aquesta última especial, ell mateix es va sortir de la carretera i va caure fins a la cinquena posició. 

Finalment, Miró i Matavacas es van emportar l’últim millor temps per acabar segons i Reyes i Monpió van completar el podi. Per un altre costat, Francesc Gutiérrez i Anna Vives (Opel Ascona 400) es van imposar en Classe 2 i Cédric Dombert i Marion Grelaud (BMW 325ix) en classe 3. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT