PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tissot fa un balanç regular del primer tram del curs

Destaca els bons resultats de Moreno i confia amb Gutiérrez

Per Miquel López-Egea

La FAE celebra la seva tradicional trobada de Nadal, ahir.
La FAE celebra la seva tradicional trobada de Nadal, ahir. | Origami Foto / Òscar Rius

L’equip d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) ha tingut bones i males notícies i, per tant, Max Tissot, director d’alpí de la FAE, en fa un balanç regular. «Els resultats han anat bé pel que fa a Cande Moreno a la Copa d’Europa i la Mireia Gutiérrez ens va agradar molt a la prova de la Copa del Món de Levi tot i enforquillar. En nois, Joan Verdú ha retornat prou correcte i els més joves han fet una actuació molt bona a Vaquèira, però cal dir que no tothom ha fet un bon inici, mig-mig, diria», comentava i destacava que «estem esperant el fred». «Treballem fort, tots piquen pedra perquè sempre es vol més, continuarem treballant per assolir els objectius», afegia.

Per tant, va subratllar que Moreno «és una bona alegria» i que «ha fet un pas endavant bastant gran». Respecte a Verdú, va indicar que «cada setmana hem de valorar si pot competir a la Copa del Món perquè sortint molt enrere, si no té un bon ritme, no val la pena. Primer s’ha de valorar el seu nivell i la seva confiança».

Gutiérrez, correcte

Tambe va comentar que Gutiérrez «esquia bé» i que «té el nivell per entrar al top 30, encara que ha d’agafar un puntet de ritme i confiança, ja que hi ha moltes coses a gestionar en alta competició que no és fàcil». En aquest sentit, l’esquiadora va subratllar «no hi ha secret, hem de seguir treballant per acabar les mànegues i fer-les netes, sense errors». «Estic confiada, sé que puc estar al top 30 de Copa del Món però he de ficar i enfonsar el clau, he de ser pacient perquè tota la feina acaba tenint els seus fruits», sentenciava.

Petit contratemps

Tissot va explicar que la lesió d’Àxel Esteve «és un contratemps» però que «s’ha decidit bé» en operar-se perquè la situació és «complicada». «Sabem què li molesta i què es pot fer, és una bona decisió perquè pateix i no és agradable no poder fer el màxim», reiterava.

PUBLICITAT
PUBLICITAT