PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Panis s’adjudica un Andros marcat pel fort vent al circuit

Ferré guanya l'Enedis

Per El Periòdic

Aurelien Panis disputa el Trofeu Andros.
Aurelien Panis disputa el Trofeu Andros. | FotoEsport

Aurelien Panis (Elit Pro), Stephane Ventaja, Raul Ferré (Enedis invités) i Sylvain Dabert van ser els vencedors de l’única prova del Trofeu Andros que es va poder disputar en el Circuit Andorra.

Aquest any la competició va destacar pel fort vent, ja que la climatologia va ser una dificultat impossible de superar pels organitzadors. La primera jornada es va haver de suspendre a causa d’aquest que es va registrar durant tota la tarda del divendres però en el seu afany de recuperar la competició, van canviar els horaris del segon dia de la prova. Davant les previsions que auguraven condicions adverses per a la tarda de dissabte, es va acordar amb els participants començar a partir de les 8.00 hores i disputar les mànegues previstes per a aquesta segona jornada de competició. «En aquesta ocasió el gran esforç de l’equip de pista no ha tingut la recompensa merescuda», va recalcar el responsable del circuit Andorra-Pas de la Casa, Àlex Bercianos. «Contra les inclemències del temps no podem lluitar i això m’ho han transmès tots el que han estat en el nostre circuit», reiterava.

Per la seva part, la gran notícia de la jornada va ser la victòria de Ferré a l’Enedis, trofeu dedicat als convidats. «He rodat poc però he gaudit molt», explicava i recordava que «comparant els cronos, crec que estic entre els millors de la categoria, amb només les sis voltes que he pogut fer».

PUBLICITAT
PUBLICITAT