PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cornella i Gabriel firmen els millors resultats

En un cap de setmana frenètic de la FAE

Per El Periòdic

El podi de Baqueira
El podi de Baqueira | FAE

La Federació Andorra d’Esquí (FAE) va viure un cap de setmana de màxima competició, amb molts compromisos per part dels seus components. 

Dos podis a Baqueira
Baqueira va acollir dissabte i ahir el Trofeu Blanca Fernández-Ochoa. En total, els esquiadors de la FAE van sumar dos podis i tres quartes places. En categoria masculina, els dos podis van ser per a Xavi Cornella i Bartumeu Gabriel, que en l’eslàlom del dissabte van finalitzar primer i segon, respectivament. 

En l’eslàlom d’ahir, Ty Acosta va ser el millor andorrà, sent quart. En categoria femenina, tant dissabte com diumenge, hi va haver dues quartes places a prop del podi. Van ser Xènia Rodríguez i Carla Mijares.
Per un altre costat, ahir es va conèixer que Àxel Esteve es perdrà el que queda de temporada. Passarà per quiròfan abans de final d’any pels seus problemes al maluc.
 
Vila acaba 23a a St. Ulrich am Pillersee
A la tercera prova de la Copa d’Europa de St. Ulrich am Pillersee (Àustria), Carola Vila va finalitzar en la 23a plaça dels 10 quilòmetres patinadors amb un temps de 28.32,6 minuts, a 2.11,8 de la guanyadora, la txeca Petra Novakova, que es va imposar amb 26.20,8.

Marín acaba 40è  a la Copa del Món
La Copa del Món de Cervinia va concloure amb Lluís Marín ocupant la 40a posició, no podent passar dels vuitens de final, ja que va caure després d’un salt. «Sincerament, he surfejat molt bé, però he caigut a un salt. Tenia més bona línia, però al salt m’he quedat curt, potser amb el vent, però no ha sortit bé», comentava.

PUBLICITAT
PUBLICITAT