PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra suma un punt satisfactori a un camp complex

Els del Principat aconsegueixen empatar a 1 contra La Nucia abans de marxar de vacances

Per El Periòdic

Rai Marchán en el partit contra el CF La Nucia.
Rai Marchán en el partit contra el CF La Nucia. | @fcandorra

L’FC Andorra va sumar un punt contra el CF La Nucia. Va empatar a 1 en un camp difícil abans de marxar de vacances. Per sorpresa va agafar el gol del conjunt alacantí als andorrans. Va ser Javi Cabezas qui al primer minut de joc va rematar la pilota que Juanjo havia centrat al segon. El toc d’atenció va servir perquè els del Principat es posessin les piles i van posar-se a treballar de valent per remuntar i, per tant, van començar a avisar i al minut 10 Víctor Casadesús ja va fer un fort xut des de la frontal de l’àrea però Fornés va aturar la pilota. Els del Principat aconseguien la possessió i treballaven de valent per aturar a un rival que corria per les bandes. Va ser al 17 quan Casadesús va fer el gol de l’empat. Els de Gabri García havien avisat i cada vegada s’apropaven més. Aquesta vegada va ser Rai Marchán qui va córrer per la banda després d’una passada de Musa i la va centrar al punt de penal, de manera que Casadesús la va ajustar al pal esquerre del porter. Després els andorrans ho van seguir intentant, una vegada i una altra, però finalment van marxar al descans amb un empat a 1 en el marcador.

A la represa, els de Gabri van demostrar que tenien ganes de gol, d’emportar-se un regal abans de les vacances i sumar de nou tres punts fora de casa. Així, van tornar a generar oportunitats que no aconseguien finalitzar amb èxit. De fet, dues bones ocasions van arribar molt seguides. Primer va ser Iker qui va fer un xut que va sortir desviat mentre que tot seguit Moha va provocar que el porter local s’hagués de lluir. Els locals estaven desenvolupant una dura defensa i treballant perquè els andorrans no poguessin sumar, perquè eren capaços de generar perill. Quan faltaven poc més de deu minuts per acabar el temps reglamentari, Fofo va fer un potent xut que va fregar el pal. No es podien relaxar. De fet, va ser Sergi García qui tenia una ocasió clara poc després d’arribar amb perill, però no va poder rematar. En els darrers instants, els dos conjunts ho van seguir intentant però finalment hi va haver un repartiment de punts. 

Gabri García: «Hem de seguir en aquesta línia»

L’entrenador de l’FC Andorra, Gabri García, va explicar que «estem satisfets i orgullosos de l’equip i dels jugadors» perquè «des del principi hem estat en una situació inferior». A més, va recordar que al principi de temporada ja hauria firmat aquests 31 punts. Respecte al partit va destacar «la reacció» i va instar als jugadors a «seguir en la mateixa línia, creient en el que estem fent». «Estic molt content per l’adaptació i el compromís dels jugadors», sentenciava.

PUBLICITAT
PUBLICITAT