PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sara Baras presenta el seu espectacle ‘Sombras’

Escaldes viu avui l’actuació de la ‘bailaora’ andalusa

Per El Periòdic

Sara Baras durant una de les seves actuacions a ‘Sombras’.
Sara Baras durant una de les seves actuacions a ‘Sombras’. | El Periòdic

Escaldes-Engordany viurà avui l’espectacle d’unes de les bailaoras més destacades del panorama artístic. Sara Baras presenta el seu espectacle Sombras, proposant un viatge a través del temps, els colors, el silenci i el bullici, la multitud i la solitud; i per la llum i les ombres. L’actuació serà al Prat del Roure a les 21.00 hores.

El ball i la coreografia monopolitzen aquest darrer espectacle de la gaditana, amb la música marcant el ritme en la posada en escena. Amb la base del flamenc, Baras transporta al públic a un pas més enllà, per tractar d’extreure els sentiments i portar-los a la seva màxima expressió. Les ombres que expressen tenen la intenció d’acompanyar i sorprendre, des de l’ànima de l’artista i exposant la seva trajectòria sobre l’escenari. Baras va acompanyada de la farruca, amb la qual ha anat creixent en la seva trajectòria. La guitarra i el calaix es deixaran sentir amb el més pur estil flamenc, deixant-se anar amb els quejíos de les veus o agafant-se amb força de la volada dels vestits.

Inicialment estaven projectats dos espectacles de la baialora andalusa, però aquesta mateixa setmana el comú d’Escaldes-Engordany anunciava que el de demà es posposava per problemes d’agenda de l’artista. Aquesta segona actuació es traslladarà a l’any vinent, concretament al 19 de març.

PUBLICITAT
PUBLICITAT